Volwassenen

Modeontwerp

De afdeling modeontwerp manifesteert zich al jaren als een professionele en inspirerende discipline met uitstraling tot ver buiten Sint-Niklaas. Wat de opleiding zo bijzonder maakt, is dat het om deeltijds onderwijs gaat.

Je focust op ontwerp, structuur, ambacht, vormstudie, grafiek en onderzoek van historische en etnische kostuums. Van in het eerste jaar wordt je persoonlijke visie en authenticiteit gestimuleerd en uitgedaagd.

De studenten en oud-studenten doen regelmatig mee aan toonaangevende tentoonstellingen, vinden vlot werk in de modesector en vallen regelmatig in de prijzen. Dat toont dat het om een heel professionele opleiding gaat met al even professionele en gepassioneerde docenten.

De show is het orgelpunt van een academiejaar en geeft je vanaf je eerste jaar een platform om je visie en je creativiteit te tonen.

Wil je graag meer info, ben je benieuwd naar de portfolio's van de studenten of wil je onze Movieshow nog eens bekijken? Neem dan zeker eens een kijkje op www.modeacademiesintniklaas.com

 

 

Je kunt mode volgen in:

Ellen Monstrey

Ellen Monstrey

Modeontwerp
Maureen De Clercq

Maureen De Clercq

Modeontwerp

De prijs hangt af van je leeftijd. Je krijgt korting per extra gezinslid dat inschrijft. Met een kansenpas krijg je een mooie korting als je inschrijft in d’Academie.

kinderenjongeren volwassenen