Volwassenen

Mode

De afdeling modeontwerp manifesteert zich al vele jaren als een professionele en inspirerende discipline met uitstraling ver buiten de grenzen van Sint-Niklaas. Wat deze opleiding zo bijzonder maakt is dat het om deeltijds onderwijs gaat.

De focus ligt op het ontwerp, de structuur, het ambacht, vormstudie, grafiek en onderzoek van historische en etnische kostuums. Jouw persoonlijke visie en authenticiteit worden gestimuleerd vanaf het eerste jaar.

Dat het om een zeer professionele opleiding gaat met een even gepassioneerd docententeam,  bewijzen de tentoonstellingen waar studenten aan deelnemen, jobs in de modesector en de prijzen die verschillende studenten reeds behaald hebben.

De show is het orgelpunt van een academiejaar en geeft studenten vanaf het eerste jaar een platform om hun visie en creativiteit te tonen.

 

Je kan mode volgen op deze locaties:

Ellen Monstrey

Ellen Monstrey

Mode
Maureen De Clercq

Maureen De Clercq

Mode

De kostprijs van deze les is afhankelijk van je leeftijd. Je krijgt korting per extra gezinslid dat inschrijft. Ben je houder van een kansenpas en schrijf je in de academie in Sint-Niklaas? Dan krijg je een grote korting.

kinderenjongeren volwassenen