Volwassenen

CROSS-OVER project

In dit atelier maak je de combinatie van twee verschillende ateliers. Zo krijg je de kans om bestaande inzichten verder uit te bouwen, te verdiepen en tegelijk in een nieuwe richting gericht kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Het uitgangspunt is interdisciplinair denken en creëren zonder daarbij één medium als finaliteit te beschouwen. Dit heeft als resultaat artistiek onderzoek waarin het proces centraal staat en werk dat duidelijk een brug slaat tussen de twee gekozen disciplines.

De praktische ondersteuning gebeurt door verschillende atelierleerkrachten, aangevuld met een intensieve persoonlijke begeleiding door een mentor die als ‘go between’ waakt over het proces, theoretische omkadering biedt en nieuwe wegen helpt aan te wijzen.

Naast deze ondersteuning helpt de mentor de studenten ook om te na te denken over de relevantie van hun artistieke praktijk en daarover te leren communiceren.

Schrijf je nu in!

Je kan CROSS-OVER project volgen op deze locaties:

Servi Van Grinsven

Servi Van Grinsven

Schilderkunst
CROSS-OVER project
Stacy Suy

Stacy Suy

CROSS-OVER project

De kostprijs van deze les is afhankelijk van je leeftijd. Je krijgt korting per extra gezinslid dat inschrijft. Ben je houder van een kansenpas en schrijf je in de academie in Sint-Niklaas? Dan krijg je een grote korting.

kinderenjongeren volwassenen