Wal-Art Kunstroute: HulstArt brengt de kunst naar buiten

Beeldende kunst
Expo
Social media sharing

Aangezien de nieuwe expositieruimte van HulstArt vanwege de corona maatregelen niet spontaan kan worden bezocht, organiseert DDT Kunstlab in samenwerking met werkgroep HulstArt een mooie wandeling over de stadswallen in Hulst. Op de route kan men genieten van diverse kunstwerken van 13 kunstenaars uit Zeeuws Vlaanderen en België. De deelnemende kunstwerken reflecteren op de maatschappelijke ontwikkelingen zoals we deze met name het laatste jaar tijdens de coronacrisis meemaken. De organisatie heeft niet toevallig gekozen om het event op bevrijdingsdag te laten aanvangen. Wat is de betekenis van bevrijding deze dagen?

De wandeling begint bij het nieuwe onderkomen van HulstArt, gelegen aan het 's Gravenhofplein te Hulst. Voor het bescheiden bedrag van 2 euro per persoon, kun je de routebeschrijving met toelichting bij de kunstwerken ophalen en krijg je naar keuze een lekker bakje koffie of thee om mee te nemen.

De deelnemende kunstenaars zijn: Ad van Aart, Hugo Kaïret, Jan d’Hooghe, Janna Weyland, Marijke Jaburg, Martijn Tharner, Paul Cornelis, Randell, Renée de Cock, Rolf Mulder, Rudy Firlefyn, Vera Dedeurwaerdere, en Luk Sponselee.

outdoor evenement
van 5 mei tot en met 9 mei  
dagelijks vanaf 13 uur tot 17 uur

kinderenjongeren volwassenen