Poëzie- en kunstevent "Als tijd vergaat in tijd"

Beeldende kunst
Expo
Social media sharing

Een tentoonstelling waarbij beeldende kunst, poëzie en muziek met elkaar in dialoog gaan én ook leerkrachten Guy en Gert-Jan nemen deel.

Kunstenaars:
ANDRE BERNER - JOS BOLLE - ANDRE BRUYLANDT - PAUL DE RYCK - RONALD ERGO - STEPHANIE GILDEMYN - HENRI HEMELSOET - LYDIA LIEKENS - GEERT OPSOMER - GUY VAN ASSCHE - ELS VOS - LOTTE VANDEGHINSTE - PASCALE VAN EYCKEN - LIEVE VANHEERSWYNGHELS - CATHY VIJVERMAN - GERT-JAN VAN GOETHEM

Curator: Jean-Paul van der Poorten

Vernissage op zondag 29 oktober– 15u tot 18u en finissage op zondag 5 november– 14u tot 18u

Bij de expo hoort een poëzie- en beeldende kunstuitgave alsook een verzamelalbum, getiteld “Als tijd vergaat in tijd”. Het kunstboek bevat gedichten van Jean-Paul van der Poorten over mens en tijd, licht en troost en het ongrijpbare van de stilte. Het verzamelalbum bevat vijftien grafische werken van Vlaamse grafici, geïnspireerd op één van de gedichten. Er wordt ook een interpretatie in steen tentoongesteld door een letterbeeldhouwster.

Elke graficus stelt in de galerie twee bijkomende werken tentoon die aansluiten bij de voorliggende thema’s. Er worden ook enkele kleine werken in gemengde techniek tentoongesteld van Jean-Paul van der Poorten.

van 29 oktober tot 5 november 2023
TaLe Art Gallery – Tanja Leys
Vlierzeledorp 12A, 9520 Vlierzele
https://taleartgallery.be/

kinderenjongeren volwassenen