MOOOV gaat digitaal

Festival
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Social media sharing

Wereldfilms van MOOOV voortaan bij jullie thuis

Het volgende MOOOV-filmfestival, van 21 april tot 4 mei 2020, had op zeven verschillende locaties in Vlaanderen moeten plaatsvinden, onder meer in Siniscoop Sint-Niklaas. Maar COVID-19 heeft er anders over beslist. Niet getreurd echter, onze collega’s van internationale samenwerking laten ons weten dat je de films net zo goed thuis kunt bekijken.

Alles stond klaar om jullie een onvergetelijk filmfestival te bezorgen. Het programma zag er veelbelovend uit. Meer dan tien vrijwilligers waren paraat om jullie mee te nemen in de wereld van MOOOV. Tal van partnerschapen, workshops, dans, eetfestijnen en zo veel meer. Tweeduizend filmprogramma’s lagen klaar om naar jullie toe te komen… we vinden het heel jammer dat het fysieke filmfestival in 2020 niet zal plaatsvinden.
Er is echter ook goed nieuws! We blijven allemaal in ons kot, maar niets houdt ons tegen om gezellig thuis een MOOOV-film te bekijken! Stap mee in de verhalen van over de hele wereld, met MOOOV gaan we toch een beetje op reis en kunnen we even meeleven met een verhaal ver van ons bed.
Vanaf 21 april kan je via
www.mooov.be 28 films bekijken. Dit zijn films die via geen enkel ander platform te zien zijn en vooral stuk voor stuk het MOOOV-DNA in zich dragen. Per film betaal je 8 EUR en daarmee kan je met het hele gezin naar een film kijken, binnen de 48 uur. Er zijn ook heel fijne familiefilms, een kans om ook je kinderen kennis te laten maken met deze filmparels.

kinderenjongeren volwassenen