Banner Parade

PARADE - Vierkante Zaal

17 januari tot 27 maart
Vierkante Zaal d'Academie Beeld
Beeldende kunst
Expo
Gratis
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Ben je klaar om de Parade op de voet te volgen?

Social media sharing

In januari, februari en maart geven onze nieuwste ateliers figuurlijk de sleutel van de Vierkante Zaal aan elkaar door en toveren ze de ruimte om tot atelier/tentoonstellingszaal.

De richting Cross-Over-Project bijt de spits af, daarna slaan Textiele Kunst, Productontwerp-labo en Projectatelier de handen in elkaar en als laatste palmt de opleiding Levend Model de zaal in. Én ook in de gangen gaat de Parade rustig verder. Daar bots je op een geluidsinstallatie van de optie Sounddesign of duik je mee in de droomwereld van de leerlingen Atelier In.Zicht met hun eigen vision boards.

Kortom veel te doen: zowel toonmomenten, als lezingen, als creëren achter gesloten deuren. Volg alles via Facebook of Instagram en ontdek wanneer je kan binnen gluren in de Vierkante Zaal. Of lees de updates hieronder. 

UPDATE:
De richting Cross-Over-Project bijt de spits af met onze wisseltentoonstelling PARADE!

'Cross-over', betekent letterlijk 'kruising'.
Het uitgangspunt van Cross-Over-Project is dan ook het interdisciplinair denken en creëren zonder dat één medium het einddoel is. Dat leidt tot artistiek onderzoek waarin het proces centraal staat en tot werk dat duidelijk de brug slaat tussen de twee gekozen disciplines.

DUUR 17/01/2022 tot 06/02/2022
Openingsuren: ma, di, woe en vrij van 9u-21u, do van 9u-18u en op za van 9u-17u

17 januari tot en met 27 maart 2022
Vierkante Zaal – d’Academie Beeld
Paul Snoekstraat 3, 9100 Sint-Niklaas

kinderenjongeren volwassenen